South African Travel Co
Hem Om oss Sydafrika Safari Vindistrikten Mer att göra Företagsresor Fritid Golf Bröllop Kontakta oss Länkar
South Africa Golf Tours with SA Travel Co

Golf

Golf Golf

Golf Tours Golfresor

SA Travel Corp. // Hem / Golf / Golfresor

Golfresor till Sydafrika

Välj bland de golfbanor vi rekommenderar för ditt livs golfupplevelse!

South Africa Golf Tours

Hur kan man bättre använda sin tid än att åka på golfresa med oss till Sydafrika.

Golf i Sydafrika har upplevt en omvälvning under de senaste 10-15 åren och många nya golfbanor har byggts. Gamla banor har uppgraderats och modellerats om till fantastiska banor i världsklass.

Med golfbanor som Gary Player Golf Course i Sun City kan man med gott samvete jämföra Sydafrikas golfbanor med de bästa i världen och detta bidrar naturligtvis till populariteten.

Vare sig du är här för att lära eller för att tävla, garanterar vi utmanande banor till relativt låga avgifter för gäster. Lägg till betagande vackra omgivningar, massor med solsken, exklusivt boende och obegränsat med aktiviteter vid sidan av golfandet. Här har du nu ett golfpaket i Sydafrika som verkligen är prisvärt och svårt att slå på annat håll.

Med över 600 golfbanor i Sydafrika, har varje provins en hel del att erbjuda, inte minst alla banorna utmed kusterna. Dessa golfbanor har utsikt över guldgula sandstränder, svepta av mäktiga havsvågor, möjligheter att se både valar och delfiner mellan hålen och naturligtvis kan kustbrisen ibland bli en extra utmaning.

Förutom golf vid kusten i KwaZulu-Natal med sitt subtropiska klimat, finns det kuperade golfbanor i busklandskap med saftigt grönt gräs eller golf i skuggan av de mäktiga Drakensbergen.

Den evigt växlande stämningen hos ett av världens mest berömda landmärken, Taffelberget, är en dramatisk kuliss till flera av golfbanorna i Kapstaden, medan golfbanor längre inåt landet ligger bland kuperade vin- och fruktodlingar på sluttningarna av höga bergstoppar.

A Giraffe and her Calf - par for the course in South African golf courses

På golfbanor i norra Sydafrika – Limpopo, Mpumalanga eller Sun City – kan någon av beundrarna till ditt hole-in-one vara en giraff, en babian eller en antilop. En golfresa till Sydafrika kan bli ditt livs härligaste golfupplevelse.

Många av golfbanorna har också lyxigt boende med extra faciliteter som hälsospa och gym, som kan hjälpa till att hålla formen efter måltider på deras superba restauranger.

Fancourt  -  a renowned golf course in South Africa
© South African Tourism

Med all denna uppmärksamhet på golfbanorna i världsklass, vill vi också påminna om de mer rustika banorna, av vilka en del är riktiga små juveler med mycket charm och ofta inte så mycket folk.

Så snart vi vet vilka önskemål du har, kan du koppla av och lämna arrangemangen åt oss. Din oförglömliga golfresa till Sydafrika kommer att innehålla allt du önskar, golfbanor i världsklass, lyxigt boende, utflykter och turer, safari på land och hav, vindistrikten, fantastiskt god mat och lite spa och hälsoterapi. Alternativt kan du bara njuta av solskenet och de varma, gästvänliga sydafrikanerna som du träffar på semestern.

För unika, prisvärda sydafrikanska golfresor, kontakta oss nu och sätt bollen i rullning.

>> Tillbaka till början

The South African Travel Corporation - Vi fortsätter att förena världen med Afrika

Hem | Om oss | Sydafrika | Safari | Vindistrikten | Mer att göra
Företagsresor | Fritid | Golf | Bröllop | Kontakta oss | Länkar | Nyhetsbrev

SA Travel Corp. PO Box 511, Milnerton, Cape Town 7435, South Africa | +27 (0)21 555 3732
Allt innehåll © Copyright The South African Travel Corporation, 2004. | E-maila oss | Tillbaka till början
WilloW's Design & Hosting